CRVENA ZVEZDA: Još golman za kraj prelaznog roka!

Odlaskom Predraga Rajkovića u izraelski Makabi, crveno beli su se našli u situaciji da u finišu prelaznog roka moraju da tragaju i za još jednim rešenjem na golu. Kahriman je juče u Lučanima pokazao da se na njega može računati, ali Crvena zvezda i trener Božović žele još jednu opciju kada su u pitanju čuvati mreže.

battlepack-predatorgloves-03-ingame-pr-04

Poslednjeg dana prelaznog roka, izbor je pao na dva imena. Prvi pik crveno belih jeste ljubimac navijača i bivši golman Nefčija iz Bakua, Saša Stamenković. Stamenković već duže vreme trenira sa ekipom, stručni štab je upoznat sa njegovim kvalitetima, a i sam golman je upoznat sa načinom rada Božovića i ekipe pa njegov povratak u ovom trenutku deluje kao najrealnija i najlogičnija opcija.

U toku jučerašnjeg dana pominjao se i povratak Bojana Šaranova u srpski fudbal. Ovaj momak bio je želja Nenada Lalatovića prošle sezone, ali je tada odbio da dođe u Zvezdu ne želeći da bude rezerva Rajkoviću.

I jedan i drugi igrač su bez ugovora, pa ako se Zvezda odluči za jednog od dva pomenuta golmana, oni će na Marakanu doći bez obeštećenja, što u ovom trenutku igra veliku ulogu za vicešampiona Srbije.

Komentari