CRVENA ZVEZDA: Šta će biti sa Grofom?

Nakon ostavke gotovo kompletne Uprave, koju su u toku jučerašnjeg dana napustili Tončev, Terzić, Antić i Bajatović, a dan pre toga Kokeza, Radujko i Đurđević, postavlja se pitanje, koje muči većinu navijača Zvezde, u kom smeru će klub nastaviti dalje.

sp-grof

Jedna od stvari koja takođe stoji u vazduhu, jeste status Miodraga Božovića na klupi crveno-belih. Poznato je da je na sednici UO koja je održana pre nekoliko dana Božović, zajedno sa Terzićem ponudio ostavku, koja je međutim odbijena.

Dan nakon toga na treningu Božović je imao posetu od strane najvatrenijih navijača koji su mu poručili da ga ne smatraju krivcem za trenutnu situaciju u klubu i da ne žele da on napusti klupu Crvene zvezde. Ipak Grof je u izjavi za medije najavio da ukoliko Uprava podnese ostavku, da će otići i on.

S obzirom na novonastalu situaciju i činjenicu da je praktično cela Uprava individualnim ostavkama otišla iz kluba, a sve je počelo odlaskom potparola Nikolovskog prošlog petka, ostaje nejasno kako će odreagovati Božović, odnosno da li će se priključiti ljudima koji su ga i doveli u klub ili će uslišiti molbe navijača i ostati trener Zvezde.

 

Komentari