Crvena zvezda – Tri potpisa i jedan odlazak na današnjem dnevnom redu!

Crvena zvezda danas će završiti veliki deo posla kada su u pitanju dolasci u klub i na taj način praktično zatvoriti ovaj deo prelaznog roka, dok se očekuje i da jedan igrač napusti klub u toku dana.

sp-marakana

Na stadionu Rajko Mitić danas će biti prometno popodne. Očekuje se da crveno beli u toku dana predstave nova pojačanja koja će danas parafirati ugovore sa vicešampionom Srbije. Reč je o Predragu Sikimiću i slavoljubu Srniću koji će od danas zvanično postati igrači Crvene zvezde. Njima dvojici na promociji će se pridružiti i Vladimir Jovović momak koji je još zimus stigao u klub. I on je dogovorio sve detalje sa crveno belima i potpisao ugovor, s tim što će crnogorski reprezentativac zbog šestomesečne suspenzije pravo nastupa imati tek od septembra.

Sa druge strane očekuje se da Aleksandar Kovačević napusti klub u toku dana. Dolaskom Donalda i odličnim partijama Grujića, Kovačević je izgubio mesto u Božovićevom timu, a trenutno najrealnije opcije su pozajmica ili odlazak u Tursku.

Kada su u pitanju odlasci, tu se priča ne završava, pošto je nemački HSV pokazao ozbiljno interesovanje za Predraga Rajkovića i Marka Grujića, pa će do samog kraja prelaznog roka biti nepoznat status dvojice mladih reprezentativaca.

Komentari