ČUDO ima svoju cenu – igračima Voše pola miliona evra za plasman u LE

Fudbaleri Vojvodine dobili su dodatni motiv pred večerašnji revanš sa Viktorijom iz Plzenja. Pored punih tribina i želje da pokažu da je izdanje u Češkoj bio samo loš dan, uprava kluba potrudila se da dodatno motiviše igrače pred utakmicu sa Česima.

Iako rezultat iz prvog meča i zaostatak od tri gola ne ulivaju previše nade, u redovima Vojvodine i dalje veruju da je moguće nadoknaditi minus iz Češke. Shodno tome rukovodstvo kluba obećalo je igračima bogate premije ukoliko večeras naprave senzaciju i obezbede plasman u Ligu Evrope.

Klub će u tom slučaju inkasirati 2.4 miliona evra, od čega će pola miliona evra otići na premije igrača. Ako se ta cifra podeli na 30-ak fudbalera i članova stručnog štaba dolazimo do računice da će svaki član ekipe biti nagrašen sa oko 15.000 evra.

Uprava je rekla svoje, navijači će po običaju biti na zadatku, RTS isto tako po običaju NEĆE (direktan prenos je na RTV1 od 20.30h), pa igračima preostaje da daju sve od sebe i pokušaju ono što u ovom trenutku deluje nemoguće.

Komentari