Čuka bez primljenog gola u drugi krug LE

“Brđani” su imali najbolji rezultat od svih naših klubova iz prvog meča. Ipak, očekivano je bilo da u revanšu vidimo “tvrđu” igru. Oba protivnika čuvala su svoju mrežu pa je rezultat ostao 0:0. Na kraju Čukarički ide u drugu rundu, gde će protivnik biti ekipa Kabale iz Azerbejdžana.

Foto: fkcukaricki.rs

Foto: fkcukaricki.rs

Tek u 25. minutu viđena je prva prilika na meču, Centaršut Rajka Brežančića, stativa je bila saveznik golmana Domžala. Devet minuta kasnije Matić je uputio pas ka Pavloviću, on je imao izglednu situaciju ali je šutirao pored gola.

Drugi deo gosti su počeli ofanzivnije, to je otvorilo šansu za fudbalere Čukaričkog, koji u preko sjajnog Matića uputili loptu u peterac. Na centaršutFilipa Stojkovića lopta pronalazi Matića, on glavom šutira sa oko pet metara, pravo u golmana.

Drugo poluvreme je bilo slično prvom, s tim što su fudbaleri Domžala morali da krenu još ofanzivnije ka golu Stevanovića kako bi izvukli dobar rezultat.

Najbolju priliku u ovom delu igre imao je Čukarički preko sjajnog Matića.

Loptu je u srce peterca uputio Filip Stojković, ona je došla do Matića koji glavom sa samo 4-5 metara šutira pravo u golmana, tako da je ostalo 0:0. Najbolju priliku fudbaleri Domžala su imali u 78. minutu kada je Stevanović odlično intervenisao u situaciji 1 na 1, priliku utakmice je propustio Podlogar. Na kraju najnepopularniji rezultat 0:0.

Čukarićki: Stevanović, Pjasentin, Stojković, Ostojić, Brežančić, D. Srnić, B. Janković, Matić (Mandić), Bojić (Mirosavljević), Pavlović (Stojiljković), S. Srnić.

Domžale: Vidmar, Skubić, Horič, Trajkovski, Morel, Vancaš Požeg, Podlogar, Horvat, Majer, Korun, Husmani.

Komentari