Čuka pokazala romantiku na Brdu

Iako su ekipu Čukaričkog napustili nosioci igre Rajko Brežančić i Nikola Stojiljković to se danas nije osetilo u igri Čuke. Veoma rano došli su do vođstva, golom Pavlovića u 9. minutu.

Čukarički-stadion-utakmica

Meč je za ekipu Čukaričkog počeo kao iz snova. Već u 9. minutu Pavlović je doneo prednost. Nakon kontre Pavlovića, Dragoljub Srnić je na strani uposlio Stojkovića, koji preciznim centaršutem pronalazi Andriju pavlovića koji sa samo par metara bez ikakvih problema matira Čupića. Postignuti gol dao je sampouzdanje, a “brđani” su u potpunosti uspostavili kontrolu nad utakmicom. Relativno mirno je bilo do 41. minuta kada su Romantičari bili na pragu izjednačenja. Nakon kornera najviši u skoku bio je Simić, koji je glavom poslao loptu do Savića a defanzivac gostiju tik uz stativu.

Slavoljub Srnić u 46. minutu je nakon prekida pokušao da uputi udarac ka golu gostiju, a Čupić sjajnom paradom uspeva da otkloni opasnost. Agresivno su nastavili gosti, a gosti su to odmah sasekli kontrom. Pedeset i šesti minut se igrao. Dragoljub Srnić izašao je sam pred Čupića, mogao je da bira gde će uputiti udarac, ali je nakon predugog razmišljanja šutirao u Čupića.

Utakmica je završena potpuno zasluženom pobedom domaćeg tima.

Komentari