Čuka predstavila pojačanja – Istok besplatan protiv Gabale

Usled zgusnutog rasporeda, što zbog priprema, utakmica u kvalifikacijama za LE Čukarički je tek danas promovisao četvoricu novih igrača. Sportski direktor kluba Vladimi Matijašević predstavio je danas novinarima, Nikolu Petrića, Branislava Jankovića, Saše Jovanovića i Marka Ranđelovića.

Foto: screensot

Foto: screensot

-Mislimo da je 90 posto prelaznog roka ovim pojačanjima zatvoreno. Još čekamo ponude za igrače koji planiraju odlazak. Golmana Petrića znate iz Superlige, Ristiću je istekao ugovor. Jovanović je došao iz Bežanije, pratili smo ga šest meseci. Što se Jankovića tiče, doveden je mesto Todorovića. Ranđelović je iskusan igrač koji je došao umesto Rendulića, kratko je proanalizirao Sportski direktor, Matijašević.

Ulaz na istočnu tribinu biće slobodan na meču protiv Gabale, pa iz kluba pozivaju navijače da u četvrtak dođu i podrže srpskog predstavnika u borbi za Ligu Evrope.

Igrači su složni u konstataciji da su došli u veliki klub, koji je, po njihovim rečima, odlično organizovan. Ističu da će pružiti svoj maksimum u borbi za što viši plasman na tabeli i da u evropi žele da stignu što dalje. Konferenciju možete pogledati ovde

 

Komentari