Čukarički danas protiv Austrijanaca

Fudbaleri Čukaričkog večeras od 21.05 na Banovom brdu dočekuju ekipu Grediga. Zapadna tribina je rasprodata, ostalo je još malo karata za istok. Prenos obezbedio i RTS, na svom Drugom programu.

Nakon što su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope lako savladali andorsku Santa Huliju, drugo kolo donosi nova iskušenja za Čukarički. Klub sa Banovog brda na svom terenu večeras od 21.05 dočekaće ekipu Grediga, najprijatnije iznenađenje austrijskog šampionata koji je prošle sezone završio na trećem mestu i ostvario najbolji plasman u klupskoj istoriji, pritom iza sebe ostavivši prošlogodišnjeg predstavnika Austrije u Ligi šampiona, bečku Austriju.
Trener “BrđanaVladan Milojević priznao je da nisu mnogo saznali o protivniku, ali da znaju Austrijanci gaje tipično nemačli stil igre i da su fizički veoma spremni.

Filip Stojković će zbog povrede nosa zadobijene na meču protiv Santa Hulije propustiti ovaj susret, Lukas Pijasentin je bio pod upitnikom, ali se ipak najavljuje njegov nastup

Ulaznice za istočnu tribinu mogu nabaviti na blagajni stadiona Čukaričkog od podneva pa sve do početka susreta, a cena je 150 dinara, dok je zapad rasprodat još juče. Oni koji ne obezbede svoje mesto na stadionu, meč mogu pratiti i na Drugom programu RTS-a, sa početkom od 21.05.

Komentari