Delije: “Hvala vam što ste otišli”

Nakon remija sa Radničkim iz Niša (1:1) navijači Crvene zvezde gromoglasnim skandiranjem “Uprava napolje” poručili su javnosti šta misle o trenutnim rezultatima i dešavanjima u klubu.

Uprava je poslušala navijače pa su jedan po jedan nakon vanrednih sednica napustili klub. Ostavke su počele da se ređaju kao na traci: Branislav Đurđević, Slaviša Kokeza, Predrag Ćulibrk, Branko Radujko, Ivica Tončev, Zvezdan Terzić, Aleksandar Antić i Dušan Bajatović redom su odlazili.

crvenazvezdafk.com

crvenazvezdafk.com

A nakon svih odlazaka iz Zvezde saopštenjem su se oglasili navijači koji su i insistirali na ostavkama.

 

“Zahvaljujemo svima koji su prepoznali da je trenutak da se povuku iz kluba. Dvadeset hiljada ljudi je stalo iza jedne poruke i kao retko kada, i istok i zapad i sever su bili složni. Zato pozivamo sve zvezdaše da u narednim utakmicama napunimo stadione kao nikada do sada, kako bismo poslali poruku svakome ko želi da se posveti našem klubu u narednom periodu. S obzirom na to da su svi uzeli za pravo da se ovih dana obraćaju zvezdaškoj javnosti, red je da se i mi kao grupa oglasimo. Nećemo odgovarati nikome, jer ne želimo da još više produbljujemo situaciju u kojoj se nalazi naš klub.

Ako je neko bio veran i tolerantan svih ovih godina, to smo bili mi. Kao deo kluba koji sa najviše emocija prati dešavanja u Crvenoj zvezdi, suzbijali smo emotivne reakcije i provodili dane u međusobnim raspravama svesni težine situacije. Na utakmici protiv Radničkog je kulminiralo nezadovoljstvo. Tada su i oni najstrpljiviji izgubili strpljenje. Navijači sa svih tribina – ceo stadion, poslao je poruku Upravi”.
Delije poručuju i da fudbaleri i trener Miodrag Božović imaju njihovu podršku.

“Mnogo je bitno da igrači i trener znaju da smo uz njih i zato, svi na stadion sada kada je najteže!”. Stoji u saopštenju Delija.

Komentari