Delije navijaju za Džajića, Obranjak ipak ne dolazi u Zvezdu

U FK Crvena zvezda ništa novo. Saga oko uprave se nastavlja, licitiraju se imena onih koji bi mogli da naslede odlazeću garnituru. Za svakako najzanimljiviju funkciju- funkciju predsednika, za sada se najčešće pominje bivši ministar Petar Škundrić, čiji je dolazak prihvatljiv mnogima kojima su crveno-bele boje u srcu, obzirom da se on smatra “glavnim krivcem” za potpisivanje sponzorskog ugovora sa ruskim Gaspromom.

dragan džajić

Međutim, danas se u medijima pojavljuju špekulacije da bi navijači Crvene zvezde – popularne Delije, ponovo želele da vide dugogodišnjeg predsednika i zvezdinu zvezdu Dragana Džajića. Povratak Džajića na predsedničku funkciju u ovom trenutku ipak izgleda kao manje realna opcija obzirom na njegovo narušeno zdravstveno stanje i na animozitet Delija prema odlazećem generalnom sekretaru Zvezdanu Terziću. Naime, spekuliše se o tesnoj povezanosti između Terzića i Džajića, tako da bi u tom slučaju Terzić mogao lako da nađe ponovo svoje mesto pod zvezdinim krovom. Ostaje da se u narednim danima vidi u kom pravcu će se priča oko nove zvezdine uprave kretati.

Sa Zvezdom je povezana i vest o tranferu poljskog plejmejkera Obarnjaka u izraelski Makabi iz Haife. Naime ovaj tridesetjednogodišnji bivši fudbaler Bordoa i Verdera bio je pominjan kao moguće pojačanje u redovima tima iz Ljutice Bogdana. Ukoliko su i postojale nade da će se ovaj transfer realizovati do kraja letnjeg prelaznog roka, sada je svakako sigurno da do toga neće doći.

Komentari