Direktor Rada: Kako Zvezda i Partizan mogu da vode navijače u Pazar?

Izvor teksta: FK RAD

Početak nove 2014/2015 sezone nažalost po ko zna koji put doneo je stare probleme. Na konferenciji za štampu nisu se pojavili šef struke i
kapiten već direktor kluba Uroš Tošić:

Foto: FK Rad

– Fudbalski klub Rad je po svim propisima i na vreme najavio gostovanje u Novom Pazaru i dolazak naših navijača. Takođe, garantovali smo i za njihovo ponašanje. Voleo bih da znam koji to klub organizuje i garantuje za svoje navijače kao što smo to uradili mi? Ipak, pored svega toga UO fudbalskog kluba Novi Pazar doneo je odluku da se ne dozvoli dolazak navijača jer ne može da im se garantuje bezbednost, sa čime se
složila i lokalna policija. Sa pravom se pitamo kako to onda mogu da garantuju bezbednost igračima, stručnom štabu i upravi kluba.

Da li je Novi Pazar deo Srbije ili zabranjeni grad? Postavljamo pitanje kako to da C. Zvezda i Partizan mogu da dovedu svoje navijače? Mi smo promorani da utakmice visokog rizika igramo na Vračaru, tako da MUP i FSS nemaju iste aršine kada je u pitanju naš i drugi klubovi.

Ovo je stvar koja je prelila čašu, bili smo veoma blizu da odustanemo od odlaska na utakmicu ali smo zbog sportskog motiva, kao i trenera i igrača, ipak pristali. Zbog dugovanja drugih klubova suspedovani smo da registrujemo nove igrače i tamo odlazimo sa pola tima i omladincima, a svi znamo šta ih očekuje i kakvo je gostovanje u Novom Pazaru. S pravom se pitamo kada će se odnos prema fudbalskom klubu Rad promeniti – zapitao se na kraju izlaganja direktor Rada.

Komentari