Dok ne poludiš niko te ne shvata ozbiljno: Suspendovani sudija sudi na meču Zvezde i Čuke

U srpskom fudbalu postalo je nepisano pravilo da se nakon svakog kola govori o regularnosti, ili nedostatku iste u našem fudbalu. Tako će nažalost biti i pred peto kolo Super lige, jer je jedan od suspendovanih sudija sa meča Partizan – Spartak ipak delegiran za naredno kolo.

lopta-selekt-čair3

Velika prašina podigla se oko penala koji je dosuđen za ekipu Spartaka a kao epilog za sudijske greške, kojih je bilo u pomenutom meču sudija Srđan Piper i njegov pomoćnik Zoran Široki suspendovani su od strane Sudijske komisije.

Široki je ipak oređen za pomoćnika na meču između Crvene zvezde i Čukaričkog, a Sudijska komisija se brani time da je došlo do nesporazuma i da Široki nije ni bio suspendovan.

– Informacija da je suspendovan Zoran Široki je pogrešna. Video sam da je izašlo negde u novinama, ali to nije tačno. Široki nije kriv kod dosuđivanja penala za Spartak, već pomoćnik Nenad Kurčubić, koji je suspendovan zajedno s glavnim sudijom Srđanom Piperom, poručio je član Sudijske komisije Dušan Mrakić za Informer.

 

Komentari