Donald još uvek nije potpisao za Zvezdu!

Iako je sve bilo ugovoreno i rešeno, Crvena Zvezda je čak uplatila i obeštećenje Mordoviji, Mičel Donald još uvek nije u mogućnosti da potpiše ugovor sa crveno-belima.

Foto:wikipedia

Foto:wikipedia

Centralni vezista Mordovije još nije potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom, Crvena Zvezda je u Mičela Donaldu videla veliko pojačanje na sredini terena, angažovanjem ovog Holanđanina Zvezda je unapred uplatila obeštećenje Mordoviji.

Holanđanin je na pregledu imao velik puls, zbog čega su mu lekari stavili holter za merenje pulsa na 24 sata, kako bi se ustanovio uzrok. Kada lekari daju potvrdu o njegovom zdravstvenom stanju on će i zvanično biti predstavnjen na stadionu ”Rajko Mitić”.

Šef stručnog štaba Miodrag Božović se našalio na jučerašnjoj konferenciji za novinare rekavši da Donald još nije potpisao ugovor. uplašivši se  da neće dobiti novac.

Ukoliko Mičel Donald u toku dana potpiše ugovor biće spreman za sutrašnju utakmicu protiv Voždovca. Crveno-beli od 17.00 gostuju ”zmajevima” u 4. kolu Jelen Super Lige na stadionu FK Obilić na Vračaru.

Komentari