Dragi Kanatlarovski: Uželeli smo se fudbala, želimo da opravdamo ulogu favorita

Trener Novog Pazara, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije, da se njegova ekipa uželela fudbala, i da će učiniti sve da dođu do tri boda na svom terenu i na taj način opravdaju ulogu favorita protiv lučanske Mladosti.

“Prezadovoljan sam kako smo radili tokom pauze i nestrpljivi smo da to pokažemo na terenu. Kvalitetniji smo i spremni da osvojimo tri boda, to bi nam puno značilo uoči mečeva koji slede. Gosti igraju tvrdo i disciplinovao, što je njihov najjači adut” – rekao je šef struke Pazaraca.

Kanatlarovski u sutrašnjem meču koji se igra od 16.30h na Gradskom stadionu u Novom Pazaru, neće moći da računa na kapitena Kecapa, rovitog Miloša Živkovića i nedovoljno spremnog Brazilca Bruna Oliveiru de Matoša, pa treba očekivati da će se u sastavu najverovatnije naći novajlija Miloš Tintor, pojačanje pristiglo iz redova kragujevačkog Radničkog.

“Nadam se da smo naučili lekciju od pre dve nedelje, kada smo na Karaburmi prvi put poraženi. Desile su se neke neprijatne i nezamislive situacije, ali verujem da smo iz svega izašli jači. Priznajem, ta utakmica nam je malo narušila samopouzdanje” – kazao je Kanatlarovski.

Novi Pazar se nalazi na petom mestu na tabeli sa sedam bodova iz dosadašnja četiri meča, dok gosti iz Lučana, zauzimaju jedananesto mesto sa tri boda manje.

Komentari