Đurđević: Još bolji dani za OFK

Fudbaleri OFK Beograda u 5. kolu Jelen Superlige gostuju ekipi Borca iz Čačka. Trener Dejan Đurđević očekuje povoljan rezultat po svoj tim.

Nakon reprezentativne pauze od dve nedelje, nastavlja se prvenstvo Srbije. U 5. kolu Jelen Superlige OFK Beograd ide u Čačak, gde će u subotu od 19:30 h igrati protiv domaćeg Borca. Trener Đurđević vidi još bolje dane za svoj tim.

– Dobro smo trenirali ove dve nedelj, imali smo i zanimljivo gostovanje u Rumuniji, gde smo u meču protiv Univerzitatee eksperimentisali sa taktikom. Sada se okrećemo Borcu i spremno dočekujemo gostovanje u Čačku. Bodovi se neće sami upisati i biće nam potrebno puno energije i truda kako bi došli do pozitivnog rezultata. Konkurencija u timu se pojačava i mogu reći da sam na slatkim mukama oko izbora prvih 11. U narednim danima očekujem još bolje dane za OFK Beograd – rekao je “Švaba” Đurđević.

Konferenciji za medije su prisustvovali i fudbaleri tima sa Karaburme Stefan Čupić i Aleksandar Ješić.

– Veoma dobro poznajemo ekipu Borca. Radi o jednom iskusnom timu, ali mi smo spremni da se nadigravamo sa domaćinom. Imamo svoje adute i očekujemo da se vratimo sa pozitivnim učinkom – kazao je prvi čuvar mreže “Romantičara” Čupić.

– Očekujem nastavak naših dobrih partija jer nas prati veoma dobra atmosfera u klubu. Najbolji poklon za rođendan bi mi bilo povećanje bodovne zalihe i verujem da ćemo se svi zajedno na kraju radovati. Verujem i u naše navijače koji su uvek uz nas i to su pokazali na gostovanju u Rumuniji – istakao je Ješić koji sutra puni 20 godina.

Komentari