Đurđević: Zvezda ranjeni lav

U 14. kolu Jelen Superlige, fudbaleri OFK Beograda gostuju aktuelno prvaku Srbije Crvenoj zvezdi. Romantičari jasni u stavu da neće odstupati od svoje igre kada u subotu istrče na Marakanu.


FOTO: ofkbeograd.co.rs

Šef struke tima sa Karaburme Dejan Đurđević istakao je da je u ovom trenutku Crvena zvezda kao ranjeni lav koji je tada najopasniji.

– Još jedno gostovanje u nizu, ali i na prethodnim gostujućim terenima smo ostvarivali pozitivne rezultate. Utakmica u kojoj imamo idealnu priliku da se pokažemo u najboljem svetlu. Međutim, ekipa Crvene zvezde predstavlja ranjenog lava, a svi znamo koliko to može da bude opasno. Znamo ih vrlo dobro, analizirali smo ih i želimo da napravimo dobar rezultat i da fudbalska javnost vidi nove mlade momke i nove mlade igrače. Iako imamo problem sa povredama i kartonima, uvek imamo igrače koji su spremni da iskoriste svoju šansu, a nadu u dobar rezultat nam ne može niko oduzeti – jasan je Đurđević.

Svoja očekivanja pred ovaj beogradski derbi izneo je i prvotimac OFK Beograda Nikola Vasiljević.

– Domaćin je imao par kikseva u prethodnim kolima, ali to ne menja naš pristup utakmici, spremamo se kao i za svaku drugu. Biće odličan ambijent i dobra utakmica u kojoj neće biti potrebno imati dodatnog motiva. Nećemo odustajati od svoje igre i svog sitema ni sutra na Marakani – uveren je defanzivac Romantičara.

Kompletan snimak današnje konferencije možete pogledati ovde.

Utakmica na Marakani se igra u subotu sa početkom od 18 časova.

Komentari