Džonatan u pregovorima sa Partizanom

Bivši fudbaler Intera Džonatan izjavio je da njegov menadžer počeo pregovore sa Partizanom.

14388615386581

Nakon što je Partizan obezbedio jesen u Evropi i inkasirao 5.400.000 evra nagrade od Uefe, navijači se nadaju mozda i još nekom pojačanju. Bivši fudbaler Intera, brazilac Džonatan dodatno je podgrejao maštu navijača Partizana izjavom da je njegov menadžer počeo pregovore sa beogradskim klubom.

Brazilac već neko vreme trenira sa crno-belima ali do sada nije bilo nikakvih pregovora između igrača, igračevog agenta i uprave crno belih.

Međutim bivši igrač Intera i Santosa vise puta je govorio kaku mu se sviđa u Partizanu i kako ne bi imao ništa protiv da ostane u klubu.

– Super mi je u Partizanu. Sviđaju mi se klub, igrači, trener i sve što okružuje crno-bele. Da li ostajem je pitanje za mog menadžera koji razgovara sa klubom. – Istakao je Džonatan beogradskim medijima nakon odrađenog treninga u Zemunelu.

Trener Partizana Zoran Milinkovic je već govorio o Džonatanu u superlativima i potvrdio da se igrač dobro uklopio u ekipu, ali da je njegova plata koju je imao u Interu od 2.5 miliona prevelika za naše uslove.

Da li će ova finasiska injekcija koju su igrači Patrizana itekako zaslužili biti ključ dovođenja ovog zvučnog pojačanja i redove prvaka Srbije ostaje da vidimo u narednim danima.

Komentari