FER-PLEJ LISTA: Čuka i Pazarci na vrhu, Radnički Niš i Jagodina “najgrublji”

Posle kompletiranih 11. kola doma’e Superlige, na vrhu fer plej liste izdvojila se ekipa Čukaričkog, koja sa 19 žutih kartona u 11 mečeva ima 19 poena (žuti karton nosi 1 negativan bod, crveni karton dva). Na deobi drugog mesta nalaze se Novi Pazar i Rad.

fer plej

Pazarci i Građevinari u 11 utakmica dobili su po 21 žuti i 1 crveni karton. Što se tiče večitih rivala Crvena zvezda nalazi se na šestom mestu ove liste. Izabranici Miodraga Božovića u dosadašnjem delu sezone zaradili su 22 javne opomene i dva isključenja. Partizan se nalazi na osmom mestu sa 27 žutih i jednim crvenim kartonom, dok je Vojvodina deveta sa dve javne opomene više u odnosu na crno bele.

Na začelju tabele nalazi se Radnički iz Niša. Nišlije su u dosadašnjem delu prvenstva zaradile čak 32 javne opomene i 2 crvena kartona. Odmah iza njih nalazi se ekipa Jagodine koja ima 33 žuta ali samo 1 crveni karton.

Kada su u pitanju isključenja, četiri tima u ligi još uvek nemaju nijedan crveni karton. Čukarički, Javor, Spartak i Radnik iz Surdulice završili su sve utakmice sa jedanaest igrača na terenu. Najviše kartona u ovoj kategoriji, po dva, imaju tri ekipe. Crvena zvezda, Voždovac i Radnički iz Niša jedine su ekipe u ligi koji su zaradili po dva crvena kartona ove sezone.

U žutim kartonima vodi ekipa Jagodine (33), a prate ih Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice (po 32), dok je najmanje javnih opomena zaradila vodeća ekipa na ovoj listi Čukarički (19 kartona).

Kompletnu fer-plej listu možete pogledati OVDE.

Komentari