FILIP MLADENOVIĆ: “Ne plašimo se Partizana”

Bivši igrač Crvene zvezde, sada član beloruskog šampiona uveren je da će njegov tim pokazati šta ume u večerašnjem duelu protiv Partizana. Iako BATE nije blistao u poslednja dva prvenstvena meča, Mladenović veruje da je timska igra njegove ekipe biti presudna u večerašnjem dvoboju sa crno belima.

sp-filip-mladenovic

“Naša snaga je u timskoj igri. Nikog se ne plašimo, gledamo prvo sebe i da mi prikažemo najbolji mogući fudbal. U plej-ofu za Ligu šampiona nema lakih rivala, niti favorita. Partizan je kvalitetan tim i svaki ishod je moguć” – istakao je Mladenović

Iskustvo igranja u Evropi iz prethodnih sezona takođe bi mogla da bude jedna od prednosti beloruske ekipe.

“Većina igrača ima to iskustvo i zna kako se pobeđuju ovakve utakmice. BATE možda nema nekih izrazitih zvezda sem Aleksandra Hleba, ali ima veliki broj kvalitetnih fudbalera koji su uvek u službi kolektiva.”

Za Mladenovića i saigrače idealno bi bilo kada večeras ne bi primili gol, iako Mladenović smatra da će se bez obzira na ishod večerašnjeg meča pitanje putnika u Ligu Šampiona definitivno rešavati u Beogradu.

“Kao defanzivcu, nikad mi ne prija da primim gol. Ali, ovo su specifični mečevi koji ne traju ni 90, a često ni 180 minuta. Čak i sa negativnim rezultatom imaš još mogućnosti da ispraviš propušteno. Pobednik se rešava u Beogradu, a na nama je da večeras u svojoj Areni ostvarimo pozitivan rezultat” – dodao je bivši igrač Crvene zvezde na kraju.

 

Komentari