FK Čikarički održao konfereciju pred meč sa Vojvodinom

U petak u 13 časova šef stručnog staba Čukaričkog, Vladan Milojević, i igrači, Nenad Mirosavljević i Branislav Jankovic, obratili su se medijima u prostorijama kluba. Čukarički gostuje u Novom Sadu u nedelju, 19. jula u 19 časova.

FK_Čukarički

Prvi na konferenciji obrati se šef stručnog štaba Čukaričkog Vladan Milojević: “Pripremili smo se, raduje me što ranije kreće prvenstvo i nadam se da će nam doneti boljitak u odnosu na prethodnu sezonu. Mislim da je ovo derbi kola, Vojvodina je jako dobar protivnik, sa velikim ambicijama u prvenstvu. Vidimo da jako dobro igraju u kvalifikaciji Lige Evrope. Očekuje nas ozbiljna, tvrda utakmica i uopšte takve su utakmci izmedju nas. Nadam se da će Karadjordje biti ispunjen do poslednjeg mesta. Vojvodina gaji ofanzivni fudbal očekuje nas lep meč. Svaka utakmica je teška, bićemo maksimalno spremni”

Posle šefa obratili su se i fudbaler Nenad Mirosavljević i Branislav Janković. Oni su se složili da ih čeka težak meč u Novom Sadu, ali su i naglasili da njihov tim uvek ide na sva 3 boda.

Mirosavljević je takođe rekao: “Mislim da će epitet derbija kola zaista poneti ova utakmica, jer se sastaju dve jako dobre ekipe, koje su već u takmičarskoj formi i ostvarile su dobre rezulatate. Očekujem jednu jako dobru utakmicu. Naše ambicije su poznate i uvek idemo na pobedu”

Dok je Janković dodao: “Neće nam biti lako u Novom Sadu, ali mislim da je i naša ekipa dobra. Uvek idemo na tri boda”.

Igrači su ukratko prokomentarisali i sinoćnu utakmicu. Čukarički je pobedio na svom terenu Gabalu iz Azerbejdžana rezultatom 1:0.

Oba igrača su zadovoljna igrom, ali naravno ostaje žal što nisu pobedili sa većom razlikom, ali je iskusni napadač rekao da bi oberučke prihvatio ovakav ishod meča da mu je to neko ponudio.

Komentari