FK Partizan: “Vest koju su plasirali biseri sportskog novinarstva je smešna”

Povodom pisanja nekih domaćih medija o tome da je Partizan kritikovan zbog objavljivanja cena ulaznica za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i pre nego što je preskočio drugi stepenik u vidu HB Toršavna, fudbalski klub Partizan obratio se javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

“Povodom informacija koje su se pojavile u pojedinim sredstvima informisanja, Fudbalski klub Partizan želi da obavesti javnost, da UEFA nije izrekla ni usmenu, niti pisanu opomenu našem klubu, a povodom objavljivanja cene karata za eventualni meč protiv Ludogoreca u 3. kolu kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona.

Radi se o vesti koja se zasniva na potpunom neznanju i koja je u potpunosti neistinita. Niti je FK Partizan prekršio  pravila UEFA ili bilo koja druga, niti u svom radu UEFA izriče slične opomene, niti se time bave delegati utakmica. Ukoliko dotični gospodin, koji se inače zove  Sune Hellstromer i Šveđanin je po nacionalnosti, ikada sazna za ovaj biser srpskog sportskog novinarstva, sigurno će se nasmejati, ali i zapitati kakva je to zemlja i kakvi to ljudi žive u toj Srbiji, kada mogu, bez ikakve odgovornosti, da objavljuju notorne laži  i kleveću klub koga u Evropi još uvek smatraju uglednim i uspešnim.”

Komentari