FK “Rad” Tražio izuzeće sudije Grujića

Još jedna epizoda u aferi “baraž za popunu JSL” dobija svoj epilog, ovog puta “Rad” je odlučio da zahteva izuzeće sudije. Saopštenje vam prenosimo u celosti:

“Kuloarske priče da Rad neko želi da vidi rang niže, nisu bile verujuće za ljude u klubu sa Banjice do aktuelnih dešavanja vezanih za revanš meč baraža.

Najpre je nam je oduzeto pravo na domaćinstvo bez opravdanosti i prihvatljivih argumenata, jer Metalac nema organizovanu navijačku grupu, pa samim tim nema ni mesta za potencijalne ekcese.

Odlukom da glavni sudija odlučujućeg meča za popunu Superlige bude Danilo Grujić budi sumnju da se FK „Rad“ svim sredstvima onemogućuje da izbori opstanak među superligašima.

Danilo Grujić nam je sudio tri utakmice tokom sezone 2013/14, drastično svojim odlukama utičući da rival zabeleži uspeh. Najdrastičniji primer je meč u Užicu kada je Danilo Grujić pretenciozno bio naklonjen domaćinu dosudivši nepostojeći penal iz kog je Sloboda stigla do pobede.

FK „Rad“ je uputio zahtev za izuzeće sudije Grujića i očekujemo odgovor sudijske komisije FSS.” Navodi se u saopštenju kluba sa Banjice.

Komentari