Genk ponovo pazari u Novom Sadu

Dovodjenje Sergeja Milinkovića-Savića pokazalo se kao odlična investicija ekipe Genka. Sada, nakon što je ovaj igrač otišao u Lacio, Belgijanci ponovo žele igrača Vojvodine.

FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP

FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP

Bivši igrač Vojvodine posle samo jedne sezone u dresu Genka, otišao je u Italijansku seriju A, tačnije u Lacio. Dobre igre u prvoj sezoni van Srbije, ali i odlične partije koje je srpski fudbaler pružao na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, donele su Belgijancima dobru zaradu.

Iz izvora bliskih Novosadjanima saznajemo da je na “Karadjordje” stigla ponuda od 2,7 miliona evra kojom belgijanci žele da otkupe ugovore srpskih reprezentativaca Mirka Ivanića i Radovana Pankova.

Upravni odbor FK Vojvodina ranije je doneo odluku da se svi transferi stopiraju dok ne bude poznato da li će klub igrati grupnu fazu Lige Evrope.

Predstavnici Genka spremni su na čekanje, a ukoliko Vojvodina uspe da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope, nema sumnje da će vrednost prvotimaca novosadskog tima značajno porasti i u tom slučaju će možda Belgijanci sačekati neku drugu priliku za realizaciju ovog transfera.

 

Komentari