Gošić: “Bez prevelikog respekta za Partizan”

Trener Ćurana Miljojko Gošić rekao je pred gostovanje u Humskoj da ne želi da njegovi igrači budu previše fascinirani protivnikom, već da pokažu više vere i samopouzdanja u utakmici 2. kola. Jagodinci su u prvom kolu pretrpeli težak poraz na svom stadionu od lučanske Mladosti i ostavili veoma loš utisak na startu prvenstva, što će pokušati da poprave protiv Partizana.

gosic640460820020150723153200

“Mi i Partizan igramo istu ligu. Ne tražim da moji igrači budu fascinirani time što su gosti Partizana, naprotiv, trebalo bi da pokažu veću dozu samopouzdanja nego u prvoj utakmici, poverenje u sopstvene mogućnosti, u talenat. Treba da se ophode sa poštovanjem, ali bez nekog prevelikog respekta”, rekao je Gošić.

Seš struke Jagodine ističe da njegovi igrači nemaju dodatni pritisak, osim što sazrevaju iz dana u dan: “Nadam se da će svaka nova utakmica doneti bolje izdanje ovih momaka. Osim što im pripada mladost, sve drugo gledamo u sportskim okvirima gde prihvatamo odogovrnost i gde moramo da sazrevamo kao takmičari. Ne odvajamo utakmice. Niti nam je vreme da mnogo bolujemo prethodnu niti da se plašimo naredne”

Utakmica između Partizana i Jagodine igra se u subotu od 19h, a ovde možete videti koja sudijska trojka će deliti pravdu u Humskoj.

Komentari