Grof novinarima: “Šta ima da pričam sa Vama, kad Vi već sve znate”

Pored toga što je okrivio novinare za medijsku prašinu koja se digla posle utakmice na Vračaru, Božović je objasnio zašto je prethodnih dana bio nedostupan za predstavnike sedme sile.

sp-grof

“Vi ste već kod rezultata 2:2 znali da je nameštena utakmica, i šta ja imam da razgovaram sa vama kad vi unapred pišete da je utakmica nameštena. Šta, ja sad treba da idem do tebe, da govorim „nije utakmica nameštena”, kad ste vi već napisali da jeste? U drugoj državi ti bi već sad bio na ispitivanju, kako znaš da je nameštena i koga si optužio. Jedino ovde možete da napišete da je neko lopov i da ne odgovarate.”

Grof se zatim osvrnuo i na dnevne listove, kojima je poručio da nisu ozbiljne novine: „Uglavnom pišete negativu – koga treba ubiti, ko je koga ubio, ko je koga zaklao na spavanju, ko je koga prevario… Znači, Maldivi, Parovi. Ima četiri-pet osoba koji su stalno u vašim novinama, što verovatno plaćaju da ih slikate. Objektivno, niste ozbiljne novine”

I na kraju obračanja medijima, Grof je izneo interesantnu teoriju: “Zvezdu od Tokija (kada je postala prvak sveta prim.aut.) po balkanskom mentalitetu hoće da unište. U novinama su na Zvezdu skočili bivši igrači i treneri koji su od Zvezde sve stekli za razliku od komšija”

Komentari