“Hladan kao špricer”, MARKO GRUJIĆ: Nema opuštanja, ima još mnogo da se igra!

Iako mu je sinoćni okršaj sa Partizanom bio debitantski u seniorskoj konkurenciji perspektivni vezista crveno belih, koji je uz Vieiru i Kataija bio jedan od boljih igrača na terenu nije upao u euforiju nakon velike pobede nad večitim rivalom.

10394633_708940162571250_2038770681114595507_n

Hladna glava, smirenost u odsudnim trenutcima, odlična igra u defanzivi i sjajna saradnja sa Donaldom, napravili su od Grujića diskretnoj heroja derbija. Iako su Vieira i Katai svojim golovima i šansama iskočili u prvi plan, podjednake zasluge pripadaju i ovom momku koji je odradio sve one prljave poslove koje ćete retko primetiti na malim ekranima.

Ipak nakon uspešnog vatrenog krštenja u najvećoj utakmici koju srpski fudbal ima u ovom trenutku, Marko Grujić bio je staložen, svestan da još uvek ništa nije gotovo i da ima još mnogo da se igra.

“Bolji smo bili i u prvom i u drugom poluvremenu, u svim segmentima igre. Bili smo koncentrisaniji i koristili svoje šanse, za razliku od Partizana. Sada ćemo malo da uživamo, dva-tri dana, ali ne smemo mnogo da se opuštamo, jer ima još mnogo da se igra”

Komentari