Ibanjez: “Šta će javnost da priča kad Partizanovom Metalcu damo pet komada”

Cela Srbija i dalje bruji da li je utakmica OFK Beograd – Crvena zvezda regularna ili ne. Strasti se ne smiruju a svakog dana vatrica se potpali sa neke strane i gori sve jače. Fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez u izjavi Žurnalu poručuje da će njegova Crvena zvezda “Partizanovom Metalcu zabiti” pet komada.

stadion-marakana-crvena-zvezda

Ibanjez je već bio u sličnoj situaciju kada je kao igrač Dinama izgubio od Liona sa 7:1, takav rezultat bio je potreban francuzima za prolaz dalje. Ibanjez daje svoj pogled na tu situaciju.

– Kad je Dinamo izgubio 1:7 od Liona bio je još gori pritiska nego sada. Poklopilo se da je Francuzima bila potrebna pobeda od šest golova kako bi se kvalifikovali za osminu finala Lige šampiona. A suština je da smo ostali sa igračem manje u prvom poluvremenu i nismo mogli brojčano slabiji protiv jake ekipe kao što je bio Lion. Zato su nam i dali sedam golova, na suvi kvalitet. Sve je to fudbal – rekao je Luis Ibanjez.
On pokazuje da se u potpunosti uklopio u sistem Crvene zvezde poručivši da priče o nameštanju plasiraju oni koji Zvezdi ne žele dobro te da je sve konstruisano tako da Crvena zvezda ne bude prvak.

On, nastavio da produbljuje loše odnose na relaciji crveno – crno-beli.

– Čuo sam da je Metalac prijateljski klub Partizana! Pokazaćemo u nedelju ko smo i videćemo šta će da pričaju kad damo pet komada – kaže Ibanjez.

 

Komentari