Ibanjez: “Verujem da ću biti spreman za derbi”

Iako se pojavila informacija da Luis Ibanjez neće biti u konkurenciji za tim u večitom derbiju, koji se igra za deset dana, levi bek Crvene zvezde uveren je da će uspeti da se vrati u trenažni proces i konkuriše za tim u meču sa Partizanom.

Ibanjez-1024x750

Oporavak od povrede mišića traje nešto duže nego što su bile prve prognoze nakon utakmice sa Čukaričkim, ali Ibanjez ne gubi nadu kada je u pitanju povratak na teren.

„I kada ekipa ima slobodan dan, za mene nema odmora. Dva ili tri puta dnevno odlazim na terapije. I ima velikog pomaka. Otok skoro da više i ne postoji. Još osećam bol, ali i ide nabolje. Od dana kada sam se povredio, razmišljam samo o tome da ozdravim za večiti derbi“ – rekao je Ibanjez za Mocart.

Iako je optimista kada su u pitanju prognoze oko povratka na teren, još uvek ne može sa sigurnošću da garantuje da će 12. septembra istrčati sa ekipom na teren.

„Ljudi mi prilaze u gradu, pozdravljaju me i pitaju hoću li biti zdrav. Lepo je to osetiti, jer su prepoznali da sam došao u Beograd željan pobeda i trofeja. Ja se nadam da ću biti u timu, ali ne mogu da obećam. Moram da vidim šta će doktor reći, ali on je optimista. Rekao mi je da ću za pet ili šest dana moći da treniram sa ekipom“.

Ipak i pored toga, Ibanjez veruje u uspeh svoje ekipe ove sezone, bez obzira na to da li će biti spreman za derbi.

„Odlično igramo. Jako smo agresivni, baš onako kako trener traži. Super mi sve to deluje. Ovo je definitivno šampionski tim“

Komentari