Ignjatijević za Utakmica.rs: Zbog porodice sam otišao iz Radničkog

Fudbalski klub Radnički ostao je bez levog beka Nikole Ignjatijevića koji je pred ovu sezonu pojačao niškog superligaša. Trener Radničkog rekao je da je igrač zbog privatnih problema napustio klub, a nekadašnji levi bek Zvezde i Napretka potvrdio da je razlog za odlazak neprilagođavanje na novu sredinu.

nikola-ignjatijević-proslavlja-pobedu-radnički

Foto: Južne vesti / Vanja Keser

Milan Rastavac kaže da postoje mogućnosti da do kraja prelaznog roka bude još odlazaka, a možda i dolazaka u Radnički.

Ignjatijević je napustio klub, izrazio je želju da ode zbog nekih privatnih problema, prelazni rok traje do kraja avgusta, može se desiti da bude još odlazaka, možda i dolazaka u takvim uslovima radimo i živimo, rekao je Rastavac.

Nikola Ignjatijević kaže da će iz Niša odneti lepe uspomene iako se nije dugo zadržao u gradu na Nišavi. O Pisanju medija da je razlog za odlazak nezadovoljstvo minutažom Ignjatijević je imao spreman odgovor.

Za kratak period u Radničkom nosim lepa iskustva iz kluba. Ljudi u Upravi i trener su mi maksimalno izašli u susret, prilikom dolaska u klub. Svaki fudbaler ima želju da na terenu provede što više vremena, neke mečeve sam igrao po četrdesetak minuta, neke sam ceo meč bio na terenu. Nema mnogo razloga za nezadovoljstvo, Milan Rastavac je imao puno poverenje u mene, kaže Ignjatijević.

On je rekao da su razlozi za odlazak iz Radničkog porodični. Do kraja prelaznog roka pokušaće da pronađe novi angažman.

Odlučio sam da zbog privatnih problema napustim klub, bio sam daleko od porodice, nisam bio srećan zbog takve situacije, to je glavni razlog zbog čega sam odlučio da se vratim u Beograd. Prelazni rok u Srbiji traje još nešto više od nedelju dana i moram brzo da reagujem i pronađem novu sredinu, u narednim danima znaću više o tome gde nastavljam karijeru, rekao je popularni Brigel za Utakmica.rs


Nikola Ignjatijević je karijeru počeo u Jedinstvu iz Uba 2002. godine, potom je nastupao za Javor, Zemun, Napredak, potom se ponovo vratio u Javor, odakle je otišao u Zvezdu, a potom u Politehniku i Zorju.  Za Radnički je odigrao samo tri utakmice pre raskida ugovora.

Komentari