Igor Matić: “U dobroj smo formi, ali ne očekuje nas lak posao”

Kapiten Čukaričkog, Igor Matić, istakao je pred duel sa Čačanima, da se njegova ekipa nalazi u odličnoj formi, ali da meč na Banovom brdu neće biti nimalo lak za njega i njegove saigrače, uprkos činjenici da su favoriti na sutrašnjem meču.

sp matic

“Najteže su, takozvane “već dobijene” utakmice. Svi očekuju od nas 3 boda, ali sigurno nas očekuje ni malo lak posao. Borac se bori za opstanak, za “goli život”, svaki bod im znači, ali mi imamo svoje ambicije, svoje želje. Ušli smo u seriju, u dobru formu. Očekujem da će teren biti dobar za igru, da ćemo podići kvalitet igre u odnosu na prva dva kola prolećnog dela lige i da ćemo zabeležiti pobedu.”  – rekao je Matić.

Kapiten Čuke, iskoristio je priliku i da pozove navijače da dođu na Banovo brdo u što većem broju: “Mnogi pričaju o Čukaričkom kao ekipi koja igra najlepši fudbal u Srbiji. Želimo da u subotu to dokažemo i pokažemo ljudima zašto treba da dolaze na Banovo brdo iz utakmice u utakmicu. Radimo kvalitetno, brusimo formu. Mislim da kao ekipa možemo još bolje da igramo i očekujem da ćemo već protiv Borca to pokazati. Želimo da još jednom obradujemo naše navijače.” 

Čukarički se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa šest bodova zaostatka za liderom Partizanom, i dva za Crvenom zvezdom. Brđani se nalaze u fantastičnoj seriji, vezali su četiri trijumfa i imaće priliku sutra od 13.30h da zabeleže i peti trijumf u nizu.


 

Komentari