Igor Zonjić za Utakmica.rs: “Sklonjen sam iz kluba jer nisam želeo da produžim ugovor!”

Defanzivac Mladosti iz Lučana Igor Zonjić, koji je bio standardni igrač ekipe iz Lučana prošle sezone, za ovo prvenstvo nije registrovan od strane kluba jer je odbio da produži ugovor. Kada smo pre mesec dana pozvali trenera Lučanaca Neška Milovanovića da pitamo za Zonjićev status u ekipi i zašto nije licenciran, dobili smo odgovor da uredno trenira sa klubom, uz nekoliko uvreda od strane šefa struke Mladosti.

11052382_10205539983452052_4264650872805163588_n

 

Međutim prema rečima igrača situacija je drugačija. Igor Zonjić je prošle sezone upisao dvadeset jedan nastup za ekipu Mladosti, dok je klub ove sezone odlučio da ga ne licencira jer je odbio da produži ugovor koji mu ističe na kraju sezone.

“Situacija je takva da sam na Arbitražnom sudu, nisam ni licenciran uopšte, još uvek nisam zvanično suspendovan, ali u klubu stoji da jesam, tako da ne znam kakva je situacija što se toga tiče. Uglavnom, u timu me nema iz razloga što nisam želeo da produžim ugovor. Što se tiče odlaska iz kluba, za sada ne znam ništa, jer moram da čekam konačnu presudu arbitražnog suda” – rekao je Zonjić u razgovoru za naš portal.

Da li je u pitanju mobing ili nešto drugo nije poznato, ali očigledno je da će cela situacija između kluba i igrača koji je mnogo dao ovom klubu dobiti epilog na sudu.

Komentari