Igrači Čukaričkog veruju u pobedu – Postignut istorijski dogovor opštine i Čuke

Fudbalere čukaričkog očekuje istorijska šansa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Protivnik je Gabala iz Azerbejdžana. A uz podršku navijača igrači domaćeg tima očekuju pobedu. Bojan Ostojić i Petar Bojić veruju da Čuka ima kvalitet za prolaz u istorijsko treće kolo.

Foto: fkcukaricki.rs

Foto: fkcukaricki.rs

– Možemo biti zadovoljni jer u prvom kolu nismo primili gol. Spremamo se za Gabalu. Očekuje nas dobra ekipa. neće nam biti lako. Dosta je ozbiljnije takmičenje od domaćeg prvenstva. Utakmica protiv Domžalea bila je dobra. Stadion je bio pun, očekujem podršku navijača i u četvrtak, rekao je Bojan Ostojić uoči meča.

– Znate i sami da smo prošle godine ispali od Grodinga u drugom kolu. Godinu dana smo iskusniji i to nam mnogo znači. Način na koji smo odigrali prvo kolo, siguran sam da možemo i bolje. Imamo velike šanse da prodjemo dalje. Ne poznajemo dobro protivnika. Danas ćemo gledati video materijal i bolje se upoznati sa protivnikom. Ukoliko na našem terenu napravimo dobar rezultat to će nam mnogo značiti. Poručuje Petar Bojić.

Niče fudbalski kompleks, stadion se proširuje na 8.000 mesta!

Fudbalski klub Čukarički potpisao je sa opštinom Čukarica istorijski ugovor o saradnji.
Potpisan je ugovor sa o načinu korišćenja stadiona. Ovo je jedinstven primer javno privatnog partnerstva, na osnovu koga je bazirana saradnja opštine Čukarica i FK Čukarički navode iz kluba.

PLANOVI:

* Pokrivanje Istoka, nadogradnja Zapada, ukupno 8.000 gledalaca.

* Ispod istočne tribine trebalo bi da bude poslovni prostor.

* Sa zapadne strane, gde je Sportsko društvo, planirano da budu podignuta dva – tri sprata, gde će biti apartmani za igrače.

Komentari