Igrači Vojvodine sleteli u Torino

Fudbaleri Vojvodine su oko podneva, doputovali u Torino, gde ih sutra od 21 sat očekuje prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Sampdorijom. Odmah po dolasku, usledio je transfer do hotela “Santo Stefano” , u kojem su se crveno-beli odmorili i spremni i dobro raspoloženi očekuju večerašnji trening na stadionu Olimpiko, koji počinje u 19.30 časova.

FK-Vojvodina-500x261

Atmosfera među igračima Lala je veoma dobra, ekipa jedva čeka da počne duel sa renomiranim rivalom.

– Sigurno je da uloga favorita pripada domaćem timu, ali smo mi u Torino došli sa željom da pokažemo šta znamo i, ako se ukaže prilika, iznenadimo Sampdoriju. Osnovni cilj nam je da postignemo gol i da obezbedimo aktivan rezultat za revanš u Novom Sadu. Važno nam je da uživamo i pružimo maksimum i, u tom slučaju, možemo da napravimo ono što želimo- istakao je Aleksandar Paločević, vezni fudbaler Vojvodine.

Po sletanju na aerodrom medijima se obratio i trener ekipe sa Karadjordja, Zlatomir Zagorčić,  koj je rekao da je svestan razlike u srpskom i italijanskom fudbalu, ali da Vojvodina nije došla u Torino sa belom zastavicom. Ulogu favorita je prepustio domaćinu a rekao je da će Vojvodina igrati na gol više.

Utakmica Sampdorija – Vojvodina će se odigrati sutra od 21 sat na stadionu Olimpiko u Torinu

 

Komentari