Invalidi: “Zbog čega uprava Voždovca dozvoljava da nas ponižavaju?

Fudbaleri Voždovca će za vikend na stadionu Obilića na Vračaru dočekati Crvenu zvezdu. Utakmica se igra u nedelju od 17 časova. A još jednom u nizu, utakmica na Vračaru proći će bez navijača Voždovca, Invalida.

foto: Zvanična FB stranica Voždovac

foto: Zvanična FB stranica Voždovac

Navijači “Zmajeva” obratili su se široj javnosti saopštenjem na svom sajtu koje prenosimo u celosti.

“I ove sezone, kao i predhodne dve, nastavlja se BOJKOT “domaćih“ utakmica na Vračaru. I pored novog stadiona koji poseduje sve potrebne dozvole za odigravanje utakmica, neko sad već sigurno, namerno čini ovo.

Svake sezone ostajemo uskraćeni najmanje 4 utakmice, utakmice koje bi privukle veći broj kako navijača tako i simpatizera našeg fudbalskog kluba. I pored toga što FSS, MUP ili ko zna ko radi ovo, ostaje nejasno zašto naša uprava dozvoljava ovakvo ponižavanje iz godine u godinu i ne zauzme stav u borbi protiv ove neregularnosti.

Naprotiv, uprava ćuti ili eventualno izda jedno saopštenje kojim negoduje ovu odluku i na tome ostaje, bez borbe i bez protivljenja konkretnim potezima. Po svemu sudeći i uprava koja vodi klub ima neki interes koji može biti samo personalni nikako u interesu Voždovca. I ako je nama najteže ne pružiti podršku svom klubu, odlučno ostajemo u bojkotu jer ne želimo da nas neko pravi budalama većim nego što jesmo”. Stoji u saopštenju.

Komentari