IVANIĆ: Vojvodina je moj klub!

Mogućnost da Mirko Ivanić u finišu prelaznog roka pojača redove Partizana, poslednjih dana glavna je tema u srpskom fudbalu. Rekordna ponuda na stolu od strane crno belih i odbijanje iste od strane Vojvodine i igrača uslovilo je da se podigne velika prašina.

91764431555ba9d9b5a759804149640_w640

Prštale su optužbe sa svih strana, u čitavu priču uključena je i Crvena zvezda, čiji su čelnici prema rečima ljudi iz Partizana učinili sve kako bi sprečili ovaj transfer. Ipak prema rečima glavnog aktera cele priče Mirka Ivanića, nisu presudili nikakvi strani uticaji, već ljubav i poštovanje prema klubu čiji dres sa ponosom nosi.

“Ja sam u Vojvodini od svoje 12. godine. To je moj klub, grad, ljudi, igrači i navijači. Rekao sam pre tri meseca da neću da pređem i ne želim da pogazim svoju reč” – rekao je Ivanić.

Ivanić je na kraju potvrdio stav kluba da nije bilo nikakvih “smetnji u vezama”, i da je konstantno bio u vezi sa čelnicima kluba dok su trajali pregovori sa crno belima.

“Naravno da sam bio na telefonskoj vezi sa predsednikom Šćepanovićem. Zajedno smo doneli odluku da ne pređem u redove crno-belih, baš kao što se desilo i u ranijem slučaju, kada je Crvena zvezda bila zainteresovana” – dodao je Ivanić u izjavi za Sport.

Komentari