Ivanjičanima pehar posle jedanesteraca!

Fudbaleri Ivanjičkog Javora osvojili su 5. memorijalni turnir  ”Živorad Stanković Bija”. Utakmicu između Borca i Javora pratilo je oko 1000 ljudi, rezultat posle regularnog vremena bio je 1:1.

Foto:fkjavor.com

Foto:fkjavor.com

Borac je u 31. minutu prelepim udarcem poveo preko novajlije Milana Jokića.U nastavku utakmice viđeno je dosta izmena. Doskorašnji igrač Borca, Ivan Josović u 71. minutu poravnao je rezultat.

Ivanjičani su u par navrata mogli da reše meč, a to su tek uradili posle izvođenja penala. Javor je bio nepogrešiv sa bele tačke redom su pogađali Švonja, Živković, Ratković, Josović i Ađuru.Za Borac su pogodili Propadalo, Vukmirović i Drašković,dok je udarac Tomića zavrsio na prečki gola Javora.

Foto:boracfk.com

Foto:boracfk.com

Pehar pobednićkoj ekipi uručio je unuk Živorada Stankovića Bije, Aleksa Stevanović.Stručni štab predstavljali su Boris Bunjak, Slavenko Kuzeljević i Dušan Radonjić. Oni su najboljim igračem turnira proglasili prvotimca Čačana Milana Jevtovića.Golman Čačanskog Borca Marko Drobnjak proglašen je za najboljeg golmana turnira, on je u nekoliko navrata bio perfektan i sjajno intervenisao.Ivan Josović je proglašen za najboljeg strelca sa 2 postignuta gola.

 

Komentari