Jagodina i dalje na nuli! (Video)

Ekipa Jagodine dočekala je Matalac iz Gornjeg Milanovcu na svom stadionu. Ove dve ekipe nisu dale nijedan gol u prva dva kola Super Lige Srbije. Jagodina nije osvojila nijedan bod uz 9 primljenoh golova, dok je ekipa Metalca osvojila jedan bod uz četiri primljena gola.

jagodina-stadion-vert

Ekipa Jagodine: D. Nikolić, Milinković, Gašić, Filipović, Mijatović, Baosić (Janković), U Nikolić, Radović (Ivanović), Ožegović, Savković, Mihajlović (Stojčev),

Ekipa Metalca: Belić, Mladenović, Sedlar, Otašević, Nikodijević, Bukorac (Panić), Merdović (Simov) , Dimitrijević, Ivanović, Đenić, Milovanović (Luković).

Od početka utakmice videlo se da je ekipa Metalca došla da napdne Jagodince. Prvu šansu za goste propustio je Milovanović u 7. minutu utakmice. On je dobio loptu na nekih 11. metara i šutirao pravo u golmana.

Radović je u 13. minutu sjajno prošao po desnoj strani i uputio centaršut po cemlji, Mihajlović je uputio šut, ali lopta pogađa golmana Belića u nogu.

Radović i Savković su iznudili korner za ekipu domaćina u 21. minutu. Nikolić je izveo korner, ali su gosti izbacili loptu i krenuli u brzu kontru. Lopta je stigla do Merdovića koji sjajno šutira sa oko 25 metara i evrogolom dovodi goste do zaslužene prednosti.

U nastavku meča nije se ništa zanimljivo dešavalo. u 44. minutu svoj šut oprobao je Milovanović, ali lopta je otišla daleko iznad gola.

Najbolju šansu za Jagodinu propustio je Mihajlović u prvom minutu nadoknade. Nikolić j elepo prošao po desnom boku i uputio oštar centaršut na 11 metara, gde je loptu na volej sačekao Mihajlović i potpuno sam šutirao pravo u golmana.

Metalac je imao još jednu šansu u 47. minutu prvog poluvremena, ali nije bilo opasnosti po golmana domaćina. Posle toga sudija je svirao kraj prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu počelo je mirnije uglavnom su seređale greške i jednih i drugih igrača. Prvi je zapretio Ivanović u 62. minutu, ali je šutirao neprecizno sa oko 16. metara.

Filipović je takođe zapretio golmanu gostiju glavom, ali lopta je otišla preko gola. U 74. minutu Nikodijević je uposlio Simova, koji se iz mrtvog ugla pokušava da uposli nekog, ali loptu prebacuje preko gola.

Ivanović je zatim zapretio u 80. minutu, ali lopta odlazi pored gola. 86. minut Nikolić sa leve strane centrira, ali mu je lopta prešla preko noge. Golman Gostiju se namučio da uhvati loptu, ali nema opasnosti.

Stojčev umalo da iskoristi grešku Mladenovića, ali se okliznuo i šutnuo preko gola u 88. minutu. Metalac je imao šansu da stavi tačku na utakmicu u 90. minutu. Dimitrijević je sjajno šutirao sa skoro 30 metara, ali Nikolić brani i šalje loptu u korner. Posle kornera nema opasnosti.

U 93. minutu Dimitrijevć je sjajno poslao loptu ka Lukoviću, ali napadač Metalca okleva i blokiraju ga protivnički igrači. Posle ove šanse sudija je svirao kraj, a igrači Metalca počeli su da slave prvu pobedu u novoj sezoni Super Lige.

Komentari