Jagodinci najavljuju neizvestan duel

Dosadašnji suret Jagodine i Vojvodine uvek su bili krajnje neizvesni stoga i ovoga puta nema apsolutnog favorita poručuju iz jagodinskog Superligaša uoči utakmice 4. kola Jelen Super Lige Srbije.

“Mogu slobodno da kažem da u poslednje vreme utakmice između ova dva kluba predstavljaju pravi derbi. To su bila dva vezana finala Kupa i prvenstvene utakmice tako da priželjkujem da ove tribine budu pune, sve to govori u prilog činjenici da je to pravi derbi i da će biti jedna kvalitetna i neizvesna utakmica. Ekipa Vojvodine je i ova prva tri kola predstavila jedan timski kvalitet  i izuzetan individualni kvalitet. Međutim naša želja je da ponovimo onu igru iz drugog poluvremena protiv Radničkog, da podižemo dalje našu formu i da nastavimo da dajemo naš maksimum a samim tim i da pobedimo ovu utakmicu. Sigurno da će nam nedostajati Savković koji se odlično uklopio u ovu grupu zbog povrede koju je zaradio u prošloj utakmici u drugom poluvremenu međutim u tim se vraća Vuk Mitošević koji se oporavio.” – rekao je Dodić pred derbi kola.

“Videli ste i sami da smo u poslednje vreme doveli i nekoliko novih igrača međutim za ovu utakmicu nećemo moći da računamo na Aleksića koji još nije stekao pravo, kao i na El Monira čije papire moramo još uvek da čekamo tako da očekujem da ova ekipa i posle ove pauze zbog obaveza Reprezentacije kako vreme odmiče sa novim snagama i novom energijom i sa starim dokazanim takmičarima i rezultatskim kvalitetom bude jedan odličan spoj  mladosti i iskustva i da kako vreme odmiče ekipa igra sve bolje i bolje i postiže sve bolje rezultate.” – dodao je trener Jagodinaca.

Jagodina i Vojvodina sastaće se na stadionu pod Đurđevim brdom u nedelju od 19.00 časova.

Komentari