Jankovići o meču sa Vojvodinom

Posle izuzetno napornog puta i prolaza u osminu finala Kupa Srbije ekipa Čukaričkog okreće se meču 16. kola Super Lige Srbije u koje dočekuje Vojvodinu u nedelju 1. novembra na stadionu na Banovom Brdu. Čukarički je u prvom delu sezone deklasirao Vojvodinu u Novom Sadu rezultatom 4:0. O ovom meču pričali su Nikola i Branislav Janković.

Branislav Jankovic

Dobro nam ide trenutno u prvenstvu. U prošlom meču protiv Spartaka smo zaista bili mnogo bolji od rivala. Opet se vraćam na prvo poluvreme, koje smo mogli da rešimo i sa većom razlikom. Srećom po nas u drugom poluvremenu je Stevanović odbranio penal, tako da do kraja nije bilo problema. Što se tiče Vojvodine, ja sam i prošli put najavljivao meč, pa se nadam da će opet biti isti ili sličan rezultat. Sigurno da nas sad očekuje teža utakmica. Oni su kvalitetan protivnik, u ovom trenutku su možda u nekoj krizi, ali to nas ne treba da zavara. Zadužili smo ih u Novom Sadu, želeće da se revanširaju, a na nama je da ih u tome sprečimo – Izjavio je crnogorski reprezentativac Branislav Janković.

Nema se nešto mnogo vremena za predah, ali opet sasvim dovoljno da se adekvatno pripremimo za Vojvodinu. Moraćemo da budemo dobro koncentrisani, sa velikom energijom da bismo ostvarili novu pobedu protiv Vojvodine koja ima dobar sastav. Ne smemo da razmišljamo o susretu koji smo odigrali u Novom Sadu protiv njih, jer je to bio meč za sebe, imali smo dosta sreće prilikom ta četiri gola. Meč je mogao da se prelomi i na drugu stranu. Moramo da budemo maksimalni i ako budemo igrali kao u poslednjih četiri, pet utakmica, verujem da ćemo zabeležiti još jedan trijumf – dodao je Nikola Janković.

Komentari