JSL transferi: Ninković se vraća na Marakanu, Drinčić se oprostio od dresa Partizana

Prelazni rok se polako bliži kraju, vremena za pregovore kao i ponude na tržištu je sve manje, pa se poput evropskih i srpski klubovi pojačavaju u poslednjem trenutku i krpe praznine u timu. Crvena zvezda bi, prema pisanju Sportskog žurnala, mogla u samom finišu da dobije nenadano pojačanje i na taj način nadomesti odlazak kapitena Milijaša u Manisu.

Reč je o Milošu Ninkoviću, koga su bivši saigrači praktično celo leto nagovarali da se vrati u klub iz Ljutice Bogdana. Kako Žurnal saznaje, Ninković je jako blizu odluke da se vrati u klub, barem do zime, pa bi u januaru bio slobodan u izboru nove sredine.

Sa druge strane Topčiderskog brda bilo je neočekivano malo dolazaka s obzirom da je prošle sezone prekinuta šestogodišnja dominacija, ali su crno beli ipak uspeli da na neki način sačuvaju obraz srpskog fudbala, i pobedom nad Nefčijem obezbede plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Sinoćnji meč u Baku-u ujedno je bio i poslednji u crno belom dresu za Nikolu Drinčića, koji će karijeru nastaviti u Makabiju iz Haife. Sa druge strane, od transfera Stankovića u Palermo, neće biti ništa, tako da će Stanković, ukoliko ne stigne neka interesantna ponuda, ostati u Humskoj, barem do zime, kada mu ističe ugovor sa Partizanom.

Komentari