Kakav smo mi to narod? Posle Sampdorije su bili “Evropska Voša”, a sada ih pljuju i oni koji mače sa praga nisu šutnuli

Posle sеnzacionalne pobede u Torinu protiv Sampdorije, brujala je srpska sportska javnost o “Evropskoj Voši”, fenomenalnom Ožegoviću, još boljem Ivaniću, velikom asu Stanisavljeviću. Kada je pobeđen i Partizan, Voša je promovisana u kandidata za titulu, a posle jučerašnje utakmice su postali najgori na svetu. Jedan poraz i odmah su loši, odmah su svi znali da oni ništa ne mogu da urade, da su nas obrukali…

Stanisavljevic

Koji Plzenj, ko je čuo za njih? Od koga mi gubimo? Da li je moguće da su nas ovi dobili? Česta su pitanja, ali tako nešto mogu da pričaju samo ljudi koji se u fudbal ne razumeju. Plzenj je odlična ekipa, koja nije uspela da izbori LŠ samo zbog svojih gluposti. Loše su igrali ove sezone, ali sinoć su demonstrirali svoju pravu snagu. Presing, borba za svaku loptu, sa puno kreativnosti i odlučnosti u napadu, tako je sinoć igrao Plzenj.

Konstatacija da su fudbaleri Vojvodine odigrali lošu utakmicu je sasvim na mestu, ali može li taj jedan poraz da ospori sve ono što su uradili od početka sezone? Može li taj jedan poraz da ospori kvalitet Mirka Ivanića, može li da ospori to da je Ožegović eksplodirao od početka sezone, može li da utiče da zaboravimo 0-4 u Torinu? Srbi su narod skloni euforiji, posle jedne pobede smo već na krovu sveta, ali isto tako, posle samo jednog poraza, u stanju smo da damo veliki broj neprikladnih epiteta onima koje smo do juče dizali u nebesa.

Verujem da je jučerašnji dan bio samo jedan loš dan za fudbalere Vojvodine, i da ovi momci znaju da igraju fudbal, Verujem da će se u revanšu potruditi da nadoknade zaostatak koji je veliki. Verujem da se neće predati i da će dati sve od sebe da na prepunom Karađorđu pokažu od čega su napravljeni. Da će učiniti sve u pokušaju da izbore grupnu fazu Lige Evrope, a ako i ne uspeju nije smak sveta. Pamtiću uživanje dok sam ih gledao protiv Sampdorije i Partizana. Nije još sve gotovo i zato NAPRED VOŠA.

Komentari