Kako izgleda tim Crvene zvezde posle završenog prelaznog roka

U ovom prelaznom roku Crvena zvezda je bila veoma aktivna. Atkivna je bila u oba pravca, i u kupovini i u prodaji igrača. Opšte je mišljenje da je Zvezda jača nego prethodne sezone i da je ove godine glavni kandidat za titulu. 

Ibanjez-1024x750

Na poziciji golmana desila se velika promena. Klub je napustio najbolji mladi golman sveta, Predrag Rajković, koji je otišao u Makabi za 3 000 000 evra, a doveden je Nemanja Supić, Ipak Supić će biti drugi golman, zamena Damiru Kahrimanu.

U odbrani je doveden Zoran Rendulić, trenutno je povređen, doveden je Luis Ibanjez, a veliko pojačanje predstavlja i oporavak Aleksandra Lukovića.

Na sredini teran doveden je veliki broj igrača, a i veliki broj igrača je napustio Marakanu. Vukan Savićević, Darko Lazović, Aleksandar Kovačević, Miloš Bosančić  su napustili Marakanu, Danijel Avramovski je otišao na pozajmicu, a među crveno-bele došli su Idan Vered, Mičel Donald, Srđan Plavšić, Bruno Matos, Slavoljub Srnić, Vladimir Jovovič, a otkupljen je ugovor Aleksandra Kataia,

Od napadača samo je Dzošua Parker napustio stadion “Rajko Mitić”, a pristigli su Ugo Viera i Predrag Sikimić.

Možda i najveće pojačanje Crvene Zvezde je sadašnji trener slavnog kluba, Miodrag Grof Božović.

Sve u svemu uz Partizan, Crvena Zvezda je najozbiljniji kandidat za osvajanje titule. Da se, posle dugog niza godina, zaista pojačala jasno je vidljivo. Očekuje se od ove Zvezde lep fudbal i dogodine velika borba za Evropu.

Komentari