Kapiten kapitenski: Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi!

Iako je Saša Ilić sinoćnim nastupom u 149. večitom derbiju ušao u istoriju, kapiten crno belih neće po najboljem pamtiti večiti derbi u kome se izjednačio po broju nastupa sa Momčilom Vukotićem. Ipak i nakon poraza njegove ekipe, Ilić je u stilu velikog igrača čestitao protivniku na zasluženom trijumfu.

11986571_708950899236843_6569636637064263152_n

“Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Iskoristila je naše individualne greške na onim delovima terena na kojima su one nedopustive. A svi znamo da se u velikim utakmicama kakva je derbi greške skupo plaćaju. Jednu od njih napravio sam ja početkom drugog poluvremena kada sam izgubio loptu na polovini terena i omogućio Vijeiri da postigne stvarno efektan gol. Slažem se da nismo bili kao oni, ali ne možete da kažete da nismo hteli, možda je samo tako izgledalo. Ima do kraja prvenstva još da se igra i nije vreme za sabiranje”

Andrija Živković, najbolji igrač crno belih ove sezone za razliku od kapitena nije imao objašnjenje za loše izdanje njegove ekipe na stadionu Rajko Mitić.

“Loše smo ušli u utakmicu, ne znam šta je razlog tome.Nismo igrali kako smo se dogovorili. Ne znam ko misli da sam bio najlošiji na terenu ja to nisam tako video”

Stefan Babović priznao je nakon meča da je poraz u derbiju veliki udarac za njega i njegove saigrače, uz konstataciju da je rival zasluženo trujumfovao juče.

“Nažalost nema ništa teže od izgubljenog derbija. Ovo je veliki udarac za nas, ali još nije gotovo ima puno da se igra. Videćemo šta će nam doneti novi sistem takmičenja. Moramo da smognemo snage da se izvučemo uz ovih problema i da pokažemo da smo zajedno. Lako je biti zajedno kad se pobeđuje. Zvezdina pobeda je zaslužena i ja joj čestitam. Primili smo golove iz udaraca van 16 metara, a na početku meča smo prihvatili jurnjavu koja nama ne odgovara. Oni su se u toj jurnjavi bolje snašli, trebalo je mirnije da igramo”

Komentari