Ko nas je poslušao dobro je prošao!

Utakmica vas je savetovala šta da igrate u 2. kolu Super Lige Srbije i svi koji su nas poslušali dobro su prošli. Od osam utakmica koliko smo analizirali, pogodili smo šest, što je više nego dovoljno da se sastavi jedan lep tiket.

2. kolo     833x480px

Prva utakmica igrala se u petak, a rivali su bili Radnički Niš i OFK Beograd. Možda i teže nego što smo mislili, ali Radnički je ipak opravdao ulogu favorita i rezultatom 1:0 slavio. U ovoj utakmici predložili smo vam da odigrate 1 ili 1x.

Sledeće četiri utakmice igrale su se sutradan, u subotu i očekivani rezultati. Ekipa Javora je savladala Spartak rezultatom 2:0 i tu nam donela dupli dobitak uz naše predloge 1 i 0-2 golova.

U isto vreme igrala se i utakmica u Lučanima, gde je gostovao Novi Pazar. Konačan rezultat bio je na snazi već u prvom poluvremenu. Rezultat 1:1 na kraju utakmice i pogođen x, dok smo tip 3+ promašili.

Meč Partizan-Jagodina bio je ”najlakši” za gledanje i već u 15. minutu znalo se da smo pogodili i ovaj meč. Na poluvremenu je bilo 3:0, a krajnji rezultat 6:0 za domaćina. Pogođeni tipovi 1-1 i 3+.

Za kraj dana čekao se meč Voždovac-Borac. Na poluvremenu nismo dobro prošli, ali ipak pobeda Borca od 0:2 dovoljna za tip 0-2 koji smo vam predložili.

Nedelja je počela dobro, prvo smo pratili utakmicu između Radnika i Vojvodine. Rezultat ove utakmice je 2:2, a pogođena su oba tipa, x2 i 3+.

Da sve ne bude savršeno potrudili su se Metalac i Rad. Na meču Metalac-Crvena Zvezda tipovali 2-2 i 3+, ali prevarili smo se, rezultat ovog meča 0:0.

Poslednja utakmica u 2. kolu igrala se na Banovom Brdu, Čukarički je dočekao ekipu Rada. Malo je falilo da i ovde pogodimo, ali odbrana Rada je izdržala da ne primi i drugi gol na meču. Tipovali smo 1 i tm1 2+, ali i ovde smo promašili.

Komentari