Kosanović spušta euforiju

Susret 11. kola Jelen Superlige između Novog Pazara i Radničkog iz Niša domaćem timu može doneti puno toga. Iz Novog Pazara poručuju da još uvek ništa konkretno nisu uradili.

FOTO: fknovipazar.rs

Trener Pazaraca Milorad Kosanović pokušava da smanji pritisak na svoje igrače, iako je svestan da su veoma dobroj formi.

– Došli smo u situaciju da možemo završiti polusezonu na uspešan način, ali nemamo prava na opuštanje. Da bi smo se održali moramo biti maksimalno koncetrisani, ozbiljni i željni takmičenja. Verovatno postoji eforija u gradu, što je i pozitivno, ali je ne sme biti među igračima u toj meri da se mi opustimo. Još nismo uradili ništa specijalno. Možemo još bolje. Dok sam ja ovde, neću dozvoliti da moj tim bude neozbiljan. Ne znam da li je naš trenutni plasman realan jer samo kratko u ligi, ali siguran sam da, ne računajući vodeći trio (Vojvodina, Partizan i Zvezda) nismo slabiji od ostalih i da rezultati mečeva zavise isključivo od nas. Opet, ne treba prerano izvlačiti zaključke jer jedna utakmica te izbacuje u vrh ili ruši, prvenstvo je vrlo neizvesno. Pa, do pre tri nedelje smo i sami bili dole. Dolazi nam kući jedan tim koji je u dobroj formi. Otkako ih je preuzeo Saša Mrkić pobeđuju i igrom dolaze do rezultata. Možemo i da ne dobijemo, ali u tom slučaju moramo znati zašto se to desilo – spušta loptu Kosanović.

– Kada stvari funckionišu, nema puno razloga da se sastav menja. A ako bude promena, to će biti zbog procene da je neko drugi u tom trenutku bolje rešenje. Kako sastav određujem tokom cele nedelje, ne volim da pričam o njemu. Bitno je i to kakav rival nas čega na drugoj strani terena. Svi igrači su u konkurenciji osim Otaševića, a vrlo verovatno neću moći da računam ni na Vidakovića i Savića – završio je strateg Pazaraca.

Utakmica počinje u subotu u 19 časova na Gradskom stadionu u Novom Pazaru. Za predstojeće susrete Novog Pazara na svom terenu protiv Radničkog i Borca prodavaće se i setovi ulaznica, koji će ljubiteljima fudbala omogućiti popust i do 25 odsto. Cena seta od dve ulaznice za centralni deo zapadne tribine je 800 dinara, za bočne delove iste tribine treba izdvojiti 500 dinara, a za prisustvo na istočnom sektoru 300 dinara. Najjeftiniji su kompleti za sever, čija je cena svega 150 dinara.

Komentari