KREĆE TRENERSKA VRTEŠKA: Kurćubić na izlaznim vratima Novog Pazara?

Nakon šestog kola Superlige Srbije, doduše nepotpunog, moglo bi da dođe do prve trenerske smene. Glavni kandidat da napusti klupu jeste dosadašnji trener Novog Pazara Petar Kurćubić.

petar_kurchubich_kzn

Novi Pazar je sinoć odigrao 0:0 na svom terenu protiv subotičkog Spartaka, a sa tribina se pred kraj meča, kada je već bilo izvesno da će Pazarci zabeležiti još jedan neuspeh pred svojom publikom, tražila Kurćubićeva ostavka od strane navijača.

Novi Pazar se nakon šest kola trenutno nalazi na sedmom mestu sa devet bodova, ali ono što se najviše zamera Kurćubiću jesu rezultati na domaćem terenu, koji je ranijih sezona bio poznat kao neosvojiva tvrđava za gostujuće ekipe. Pazarci su od dosadašnjih šest utakmica čak četiri odigrali kod kuće, a od mogućih 12 osvojeno je samo 5 bodova, što navijači smatraju neuspehom.

Prvo je na premijeri u prvom kolu trenutni lider na tabeli Javor odneo sva tri boda (0:1), da bi nakon pobede nad Partizanom (3:2), Pazarci u poslednja dva kola na svom stadionu odigrali dva puta nerešeno, protiv Metalca (2:2) i sinoć protiv Spartaka (0:0).


Komentari