Krunić: Voždovac nije ista ekipa sa početka sezone, ali idemo na pobedu!

Šef stručnog štaba prošlogodišnjeg finaliste Kupa, Simo Krunić izjavio je da njegova ekipa ide na pobedu u današnjem meču, u kome Ćurani od 15h gostuju ekipi Voždovca. Krunić je takođe naglasio da ekipa Voždovca nije više onaj tim sa početka prvenstva koji je zabeležio šest poraza na startu, već da je reč o veoma ozbiljnoj ekipi.

Ne smemo da zaboravimo da Voždovac nije ista ekipa kao na početku prvenstva, i da je njima došlo dosta kvalitetnih igrača u ova zadnja tri kola, gde su imali i dobru igru i dobre rezultate. Predzadnju utakmicu su pobedili, nerešeno protiv Crvene Zvezde, imaju dosta čvrstu odbranu i jedna su od organizovanijih ekipa, puno trče i igraju disciplinovano. Moram da naglasim da su im došli dobri igrači, Beljić kojeg poznajem, tu je i Odita, Injac i Stefan Babović koji je po meni jedan od najboljih igrača u našem prvenstvu, tako da ćemo morati da maksimalno uložimo napore da bi uspeli da ostvarimo povoljan rezultat u ovoj utakmici. Svesni smo da će biti teško, ali kao i ova utakmica što nam sledi i koje su bile, i sve naredne zavise od nas i kako mi shvatimo utakmicu i uđemo u igru. Moramo odgovoriti na njihovu agresivnost i disciplinu istom merom, moramo igrati čvrsto, tvrdo i pokušati da ostvarimo povoljan rezultat. – izjavio je Krunić.

Prvotimac Jagodine, Miloš Lepović, takođe je svestan kvaliteta domaće ekipe, ali najavljuje pobedu u današnjem meču:  Idemo naravno na pobedu kao i svaku utakmicu, moramo dati svoj maksimum i odigrati maksimalno odgovorno, borbeno od prvog do poslednjeg minuta, da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i mislim da ćemo doći do pozitivnog rezultata, a to je pobeda i nova tri boda.

Meč između Voždovca i Jagodine igra se od 15h, a glavni sudija na ovom meču biće Petar Piper.

Komentari