Kruševljani jure prvu pobedu

U 9. kolu Jelen Superlige fudbaleri Napretka na svom stadionu dočekuju Radnički iz Niša. Utakmica se igra u nedelju od 19 časova, karte od 100 do 300 dinara. Svoja očekivanja pre meč izneli su šef stručnog štaba Kruševljana Saša Štrbac i prvotimac tima sa Bagdale Bojan Božović

– Radnički će biti pod manjim pritiskom jer imaju dva boda više od nas. Probaće da nas ugrote brzim kontrama i polukontrama. Utakmicu doživljavam kao svojevrsni diplomski ispit za moje igrače i sebe. Želimo pobedu i doći ćemo do nje. Vreme je da trijumfujemo i napokon lakše dišemo – uveren je trener Napretka Saša Štrbac.

– Osećamo veliki pritisak pre meč i to je logično uzeći u obzir šta ona može da nam donese. Bod osvojen u Subotici prošlog kola nam je mnogo značio, ali tri boda pred našim navijačima znače neuporedivo više. Puno bi nam olakšao nastavak prvenstva. Svakako da je svakom napadaču bitno da postigne gol, ali kada bih mogao da biram između postignutog gola i pobede bez mog gola, sigurno je da biram ovo drugo – nema dilemu prvotimac Kruševljana Bojan Božović.

Utakmica u Kruševcu se igra u nedelju sa početkom od 19 časova, a ulaznice će u prodaji biti puštene na dan susreta od 10 časova na blagajnama stadiona Mladosti. Cena ulaznica ostaje nepromenjena: sever i jug 100 dinara, istok 200, zapad jedan 250 i zapad dva 300 dinara.

Komentari