Kurčubić: Očekujem podršku navijača tokom celog meča

Trener FK Novi Pazar Petar Kurčubić na konferenciji za medije pred meč protiv šampiona Srbije koji se igra sutra od 17 časova na stadionu u Novom Pazaru posvetio je dosta pažnje ekipi Partizana. Kurčubić je poručio da očekuje veliku podršku sa tribina.

lopta-selekt-čair4

Trener Novog Pazara u superlativu je govorio o sutrašnjem protivniku, koji od ulaska Novog Pazara u elitno takmičenje ne zna za pobedu na stadionu Pazara.

-U goste nam dolazi ekipa koja se kvalitetno pojačala. Pokazali su kvalitet i zavidan nivo forme. Partizan je bez obzira na tradiciju apsolutni favorit. Neke stvari su još neizvesne. Videćemo hoće li Partizan doći sa najjačim timom. Ili će željni uspeha u Ligi Šampiona odmoriti neke igrače.

– Svi znate da je ovo najlakša utakmica što se tiče psihološke pripreme, igrači Pazara su svesni ko nam dolazi u goste. A sa druge strane ovo je najteža utakmica jer nam dolazi kvalitetan protivnik. Pitanje je možemo li da se nosimo sa Partizanom. Pored motiva, imamo svoje adute.  Što će podići naše samopouzdanje.  Imamo naš plan igre, zavisi hoće li nam Partizan dozvoliti da to sprovedemo u delo.

Kurčubić je na kraju izrazio nadanje da će publika biti motivisana da nosi njegove igrače tokom celog meča bez obzira na dešavanja na terenu.

Komentari