Lalatović: Cilj Borca je plej-of!

Lepa slika za simpatizere čačanskog Borca nakon tri odigrana kola u Superligi. Zebre ponosno sa vrha gledaju ostatak lige, ali u redovima Borca nema euforije, što se može videti i po rečima trenera Lalatovića, jednog od zaslužnijih za trenutno stanje na tabeli.

Nenad-Lalatovic-Borac-Cacak-Crvena-zvezda

“Naš cilj, naravno, nije titula, već plasman u plej-of, dakle, da budemo među osam prvoplasiranih. A to što smo trenutno prvi je splet raznih okolnosti. Ono što mene raduje je činjenica da su igrači gladni uspeha, da sjajno rade na treninzima, upijaju ono što im kažem i maksimalno profesionalno ispunjavaju sve dogovorene zadatke.”

Borac je ovog leta ostao bez Krunića, Ožegovića, Maslaća, Mutavdžića, Zec je bolestan…

“Dobro, možda imamo slabiji tim na papiru, ali ja se ne bih vraćao unazad. Prezadovoljan sam i igračima i atmosferom, a za sve dosadašnje uspehe zaslužni su pre svega igrači – jasan je Lalatović. – Nismo poleteli, niti ćemo, pa odigrana su samo tri kola.”

Zadovoljan je Lalatović i povratkom navijača.

“Kada na utakmicu dođe 4.500 gledalaca, a gost nije ni Zvezda ni Partizan, to govori da smo nešto napravili. Fudbal se i igra za navijače, pa kada oni zadovoljni napuste stadion, znači da smo prikazali dobru igru.”

Dojučerašnji trener Crvene zvezde nije mogao a da se ne dotakne bivšeg kluba, za koji ga veže mnogo uspomena: “Uvek sam govorio, bio ja ili ne bio u Zvezdi, uvek ću biti deo nje i voleću je najviše na svetu. Krivo mi je što nije startovala bolje, ali sam siguran da će uskoro krenuti punom parom i da će na kraju balade vratiti titulu na stadion „Rajko Mitić“. Zvezda ima odličnog trenera, potrebno je samo vreme i strpljenje da se igrači naviknu na rad i zahteve Grofa Božovića i sve će biti onako kako navijači žele – siguran je Lalatović. Posao u Čačku, srce na „Marakani“.”

Komentari